Packlistan för en säker resa

Har du längtat efter att få resa utomlands? Äntligen har coronapandemin börjat ge med sig och de flesta är vaccinerade. Det är ändå smart att försöka resa så säkert och genomtänkt som möjligt. Här kommer tipsen på vad du bör packa ner och tänka på för en säker resa.

För att få en riktigt skön resa vill du att allting fungerar. Ett tips är då att köpa en powerbank så att du alltid har ström i dinPower,Bank,,In,The,Hand,Of,A,Girl,With,A mobil. Du kommer att behöva visa upp ditt vaccinationspass flera gånger när du reser, och även när du är framme vid själva resmålet. Då vill du inte att din mobil har dött. Coronapandemin innebär ofrånkomligt också väntan. Det blir fler köer och allting kommer inte att vara öppet. Genom att köpa en riktigt bra powerbank på Batteriexperten kan du känna dig trygg att alltid ha en fulladdad mobil. Varför inte satsa på en Voyage, som både är snygg och med 10000 mAh.

Mobilen, surfplattan och powerbanks

Med en bra powerbank kan du alltid komma åt din mobil. De flesta av oss har både alla uppgifter och biljetter, men också vaccinationspasset i mobilen. Förutom att det även är roligt att filma mycket under en resa. Det är tråkigt att gå runt i Innsbruck eller vara på en härlig grekisk ö och så har mobilbatteriet laddat ur. Och du kan inte fortsätta filma. Eller ringa efter en taxi. Det kan också vara smart att skaffa ett bra mobilskydd ifall du skulle råka tappa din mobil under resan. Så att den klarar sig. Detsamma gäller din surfplatta. Det sköna med just en surfplatta är ju att du enkelt kan sitta och se på film på flyget, bussen och när du väntar på en flygplats. Eftersom det kan bli lite skumpigt på både flyget och bussen vill du vara säker på att det inte händer något med surfplattan om den skulle råka trilla i golvet.

Coronasäker resa

Även om covid inte är lika närvarande i Sverige som för ett halvår sedan, så kommer du märka av den när du åker utomlands. Först och främst måste du ta med ett munskydd. Förslagsvis en FF2-mask, så att du garanterat har ett munskydd som du får använda på både flygplan, bussar och restauranger. Olika länder har olika regler, så det är klokt att utgå från de strängaste reglerna. Det är även smart att packa ner handsprit. Så kan du enkelt och smidigt rengöra händerna både under själva resanCharging,Mobile,Phone,During,The,Journey och när du är ute på stan. För en coronasäker resa bör du:

  • ha coronapandemin i åtanke
  • hålla avstånd
  • tvätta händerna ofta

Visst, det är tråkigt att gå på nattklubb och dansa med avstånd. Men för både din och andras skull kan det vara klokt att inte leva 100 procent som innan pandemin. Det är jobbigt att bli sjuk, även om du är vaccinerad. Tänk också på att läsa på vilka regler som gäller i just det land som du åker till. Ibland kan det rentav vara olika regler i olika regioner i samma land.