Köp resväska till festivalen

Du ska åka på festival men har ingen bra väska. Eller så är resväskan gammal och nött. En bra resväska är en god investering som du har nytta av på både charterresan och när du åker på festival.

När du ska köpa resväska är det smart att tänka igenom vilken slags väska som passar dig som person. Gillar du att packa så minimalt som möjligt satsar du på en kabinväska. Kabinväskan fungerar både på festivaler och när du ska flyga och vill slippa checka in ditt bagage. Kommer du däremot sova i tält eller vara bort på en festival som pågår under flera dagar kan det vara smart att köpa en större resväska. Eller en ryggsäck som rymmer 60 eller 90 liter. Du hittar ett stort utbud av resväskor på e-butiken Resväskor.se som har allt från hårda resväskor och snygga barnväskor till sköna ryggsäckar.

Skaffa resväska

Det är skönt att kunna ta med sig allt som du behöver. Sover du i tält är det smart att använda en väska som klarar väta eller så tar du med något slags skydd så att dina kläder inte blir blöta. För en längre musikfestival i tält kan en hård resväska vara att föredra. En hård resväska kan du också använda som minibord, vilket är praktiskt när du sover i tält. Tycker du bäst om att bo på hotell och resa med flyg är kabinväskan eller en mellanväska det bästa alternativet.

Packa till festivalen

Det är roligt att få skriva ner en packlista inför att få åka på festival. Ska du bo i tält måste du ta med en skön sovsäck och ett liggunderlag. Med fördel köper du ett lite bättre liggunderlag så att du garanterat kan sova gott. Det är också smart att ta med ett nytt ombyte för varje dag. Så att du kan känna dig snygg och fräsch. Besöker du festivaler i varmaste juli är det bäst att satsa på tunna bomullskläder som andas väl. Ta både med sportskor, sandaler och lite snyggare skor som du kan dansa loss i. Finns det risk för regn köper du ett par snygga gummistövlar med lågt skaft.