Bila med Ford till festivalen

View of young woman traveler looking at sea sunset, sitting on hatchback car with the copy space. Banner

Under sommarhalvåret är festivalyran stor runt om i Norden och många väljer att fira semestern på Roskilde eller Sweden Rock. Andra föredrar klassiska stadsfestivaler som exempelvis Storsjöyran i Östersund. Ford är på många sätt en praktisk bil för längre bilsträckor när du ska på festival.

Här får du veta mer om Ford och varför det är ett av svenskarnas favoritmärke. Varför passar Ford bra som semesterbil?

Klassisk semesterbil

För dig som gillar att gå på festival är bilen det smidigaste färdsättet för att nå din slutliga ändhållplats. Att bila ner till Roskildefestivalen i Danmark kan vara slitsamt om du färdas i en obekväm bil med lite utrymme och dålig motor. Just därför är tipset att satsa på varumärket Ford som tillverkar trevliga bilmodeller som passar alla typer av konstellationer. Du kan med andra ord resa bekvämt oavsett du åker med familjen, kompisgänget eller på tu man hand med din partner.

Praktiskt med Ford

Ford C-max är ett bra exempel på utmärkt semesterbil om det är ett större gäng som ska med. I ett test i Vi Bilägare går det att läsa följande: ”Ford har lagt ned omsorg på att passagerarna bak ska ha det bra.” Det är med andra ord en optimal modell för dig som ska på Sweden Rock med kompisar, men även för dig som åker på stadsfestival med familjen.

Prisvärd bil till bilsemestern

Sett till priset för en Ford är det också en faktor värd att nämna i sammanhanget. Populära Ford Focus är exempelvis en av marknadens mest prisvärda bil. Du får mycket bil för pengarna helt enkelt, både när det gäller motor och prestanda. Förbrukningen är inte heller särskilt anmärkningsvärd, vilket innebär att du inte behöver räkna med allt för dyra mil på vägen.