Beställ produkter
Välkommen till Sunjay.se !
Nyheter

Skivmässa Solna/Stockholm

The biggest recordfair in Scandinavia. Read more in english! 

Sveriges (och Skandinaviens) största skivmässa - Lördag 24e september 2016  

Öppet kl 10-16, i SOLNAHALLEN , Solna.

Välkommen att botanisera i Sveriges, ja till och med Skandinaviens, största skivutbud. En hall fylld med kunniga säljare och 600 METER skivdisk. Cd, dvd och massor av vinyl! Fler plattor än på något annat ställe. Säljargolvet är välfyllt som alltid. Närmare 140 olika säljare på plats! Kom och leta - Kom och fråga!    

  Foto: Anders Nilsson, www.andersn.se 

Lätt att hitta (snett emot f.d. Råsunda stadion). 10 min med T-bana (T-Station: Solna centrum) från centrala Stockholm. Pendeltåg: Solna stn. Gatuadress: Ankdammsgatan 46, Solna. Cafeteria med fika, hamburgare, öl, m.m. finns! 

Entré: 50:-   Entrékassa öppen från kl 10.00 - För att korta kötiden försök ha jämna pengar. Vi tar inte emot kort. 

Förköp: (ej klart ännu för höstskivmässan) Vi har infört möjlighet till förköp via www.billetto.se/skivmassa Det kommer att finnas en särskild snabb-entré för er med förköp, där biljetten scannas.

Länkar;   Stockholm:   www.stockholmtown.com  Solna:  http://www.solna.se   

COMING RECORDFAIRS:

SOLNA/ STOCKHOLM, saturday 27th february 2016 and saturday 24th september 2016.

Denna skivmässa som arrangeras av SUNJAY PRODUCTION AB är den s.k. originalskivmässan i Solnahallen. Skivmässan återkommer två gånger per år: alltid sista lördagen i september/eller första lördagen i oktober, samt första eller andra lördagen i mars/alternativt sista lördagen i februari. En hel hall med kunskap. Internet är bra, men komplettera gärna med ett fysiskt besök på Sveriges största skivmässa. Mycket blir sagt på en skivmässa, information är lätt att få även här, ett passionerat intresse för musik och cd/lp delas gärna med andra, fråga, sök, botanisera och mingla. Upplev en skivmässa - hitta plattorna du söker och bli tipsad om de du inte visste fanns.

 

     

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

        


 

Sunjay is also organizing a great recordfair at HUSKVARNA.

 

 

Skivmässorna arrangeras av SUNJAY PRODUCTION AB
Förfrågningar/bordsbokning/information: SUNJAY Box 139 52422 HERRLJUNGA, SWEDEN tel /fax 0513-12345 email:
sunjay @ sunjay.se (skrivs utan mellanslag)

Boka bord / Säljarinformation! 

       

 

 

 

 

 

  "  DEN GENOMSNITTLIGT musikintresserade stockholmaren köper sina skivor enkelt på Mega eller Åhléns.  De med smalare smak beställer från skumma nätsajter, finkammar Vasastans second hand-börsar eller går på jakt bland Söders garderobstrånga dj-butiker. Och så finns det de som vill ha allt på en gång: nytt och begagnat, cd och vinyl, Motown, tradjazz, goth, belgisk funk och oi!. - Det var för deras skull som Gud uppfann skivmässan  "    citat från DAGENS NYHETER 27 jan 2001 - om Sunjays skivmässa i Solnahallen, jan-01      

 

Du behöver Acrobe Reader för att läsa/öppna följande filer. Ett gratisprogram som kan hämtas på http://www.adobe.se/products/acrobat/readstep2.html  och är enkelt att ladda ner.

 

Information om ossWebbplatskarta